Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia Sola nu te koop

Door ,

De Sony Xperia Sola is vanaf deze week verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels. GSMinfo.nl helpt je de laagste prijs te vinden voor deze Android-smartphone met speciale 'floating touch'-navigatie.

Vanaf nu te koop: de Xperia Sola, een krachtige en stijlvolle nieuwe smartphone van Sony. De Xperia Sola is alweer de tweede smartphone die Sony als zelfstandig bedrijf uitbrengt. Na jarenlang samen te hebben gewerkt met Ericsson ging Sony eerder dit jaar zelfstandig verder, met als eerste resultaat de uitstekende Sony Xperia S. De komende maand volgen ook nog de Sony Xperia U en de Xperia P. De grootste pluspunten van de Xperia Sola op een rijtje:

  • 3,7 inch Bravia-touchscreen met 'floating touch'
  • Krachtige 1 GHz dual-core processor
  • Loopt op Android: populair besturingssysteem met duizenden apps
  • 5 megapixel camera voor foto's en HD-video

Nu te koop

Interesse in een Sony Xperia S en op zoek naar de laagste prijs? Dan zit je goed bij GSMinfo.nl. Dagelijks vergelijken we de prijzen van meer dan 50 Nederlandse webshops zodat je altijd de voordeligste aanbiedingen kunt vinden bij ons. Zo heb je al een losse Sony Xperia Sola voor maar 265 euro. De Xperia Sola gratis krijgen bij een abonnement? Dat is ook mogelijk. Check voor een overzicht van providers de Sony Xperia Sola aanbiedingen.

Wat is 'floating touch'?

De Sony Xperia Sola beschikt over unieke 'floating touch'-technologie. Wat dat betekent is dat je het scherm niet hoeft aan te raken om te navigeren. Tijdens het browsen over het internet, bijvoorbeeld, kun je je vinger iets bóven het scherm houden en bewegen om te scrollen. Daardoor zit je vinger minder in de weg als je bijvoorbeeld een artikel zit te lezen op je Xperia Sola. Deze floating toach technologie is voorlopig alleen in de Xperia Sola te vinden, wat Sony's nieuwste een stuk exclusiever maakt.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden