Vergelijk 3.251.603 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vanaf volgende week te koop: De T-Mobile G2 Touch

Door ,

De T-Mobile G2 Touch wordt volgende week gelanceerd in Nederland. Het toestel zal in een zwarte uitvoering op de markt gebracht worden en is voorzien van de nieuwste versie van Android.

T-Mobile G2 Touch

De T-Mobile G2 Touch is de opvolger van de T-Mobile G1. De telefoon is voorzien van een volledig touchscreen en de mogelijkheid is geschapen om supersnel te internetten. Hierdoor worden populaire websites als Facebook, Twitter & YouTube erg toegankelijk. Het mooie van de G2 Touch is, dat je jouw beginscherm zelf kan indelen, zodat je de applicaties die jij het meest gebruikt meteen kunt inschakelen. Het beginscherm wordt dus 'jouw' beginscherm.

Dit is onder andere aanwezig op de T-Mobile G2 Touch:

  • HSPDA (7,2 Mbit/s) & WiFi
  • GPS
  • 5.0 MP camera met autofocus
  • Intern geheugen van 512 MB
  • Ondersteuning van verschillende e-maildiensten waaronder Google Mail en Microsoft Exchange Server

Wat maakt de G2 Touch nu geavanceerder dan de G1? Ten eerste beschikt het over het nieuwste Android: Versie 1.5. Ten tweede heb je gratis toegang tot 3000 apps die verkrijgbaar zijn via Android Market. Ook is de camera er maar liefst 2 MP op vooruit gegaan. Tot slot weegt hij 25 gram minder en is de dikte teruggebracht naar 14 mm. 

De T-Mobile G2 Touch is de T-Mobile versie van de HTC Hero. Het eigenschappen van de twee toestellen komen erg overeen. Echter, de G2 is alleen in het zwart verkrijgbaar. De HTC Hero is verkrijgbaar in het wit en Urban Brown.

Vanaf volgende week dus de T-Mobile G2 Touch! Schrijf je alvast in voor de G2 Touch reminder service van GSMinfo.nl. Je ontvangt dan een bericht zodra hij te koop is.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden