Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S Advance nu te koop

Door ,

De Samsung Galaxy S Advance is vanaf deze week verkrijgbaar bij verschillende webwinkels. GSMinfo.nl helpt je de laagste prijs te vinden voor Samsung's nieuwste!

De deze week verschenen Samsung Galaxy S Advance is het iets kleinere broertje van de Samsung Galaxy S II, maar in veel opzichten is de Advance net zo goed voor een veel lagere prijs. De S Advance heeft een stijlvol ontwerp met een licht gebogen 4 inch touchscreen. Dat scherm is een Super AMOLED-touchscreen, een speciale techniek die beelden extra helder weergeeft. De Galaxy S Advance is door Samsung voorzien van een krachtige 1 GHz dual-core processor, wat ervoor zorgt dat apps moeiteloos en zonder stotteren zullen lopen en snel opstarten.

Pluspunten Samsung's Galaxy S Advance

  • 4 inch Super AMOLED-touchscreen: extra helder!
  • Stijlvol ontwerp met gebogen scherm
  • Krachtige 1 GHz dual-core processor
  • 5 megapixel camera voor foto's en HD-video's
  • Loopt op Android: toegang tot duizenden populaire apps, van WhatsApp tot Angry Birds en Wordfeud tot DrawSomething

Nu te koop!

De Galaxy S Advance is sinds kort te koop in Nederland. GSMinfo.nl vergelijkt dagelijks de prijzen van meer dan 55 Nederlandse webwinkels, en helpt je altijd de laagste prijzen te vinden, zowel voor losse telefoons als in combinatie met een abonnement. Zo heb je al een losse Galaxy S Advance voor maar 320 euro! Daarnaast krijg je deze telefoon gratis bij vele abonnementen. Check voor alle prijzen ons overzicht van Samsung Galaxy S Advance aanbiedingen

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden