Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 update voor Samsung Galaxy Note onderweg

Door ,

Samsung is begonnen met de wereldwijde uitrol van de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor de Galaxy Note. De update zou binnen afzienbare tijd ook Nederland moeten bereiken.

De langverwachte Android 4.0 update voor de Samsung Galaxy Note is eindelijk onderweg. Verschillende bezitters van de smartphone zeggen inmiddels een melding te hebben ontvangen dat er een update voor ze klaar staat om te downloaden. De berichten komen vooral uit Scandinavische landen; het is nog onduidelijk of hij ook al overal in Nederland beschikbaar is. Het kan mogelijk enkele weken duren voordat Android 4.0 wereldwijd is uitgerold.

Gratis Premium Suite

De Android 4.0 Ice Cream Sandwich update brengt vele verbeteringen met zich mee. Zo is de gebruiksvriendelijkheid van de menu's verbeterd, en zijn nieuwe functies zoals Face Unlock. Daarnaast krijgt de Galaxy Note ook nog een speciale 'Premium Suite', een extra set functies die onder andere enkele apps toevoegt die speciaal voor de Note zijn ontworpen. Zo maken de nieuwe apps My Store en S Note het makkelijk om op je Note te schrijven met de S Pen, en ze te delen met je vrienden. Ook krijgt de S Memo-app een upgrade die een widget toevoegt.

Over-the-air

Je zult de update over-the-air kunnen downloaden, wat betekent dat je geen verbinding met je computer hoeft te maken om hem binnen te halen. De update is enkele honderden MB's groot, dus we raden je wel aan hem enkel via WiFi binnen te halen. Anders ga je wellicht wel erg snel over je maandelijkse datalimiet heen bij het downloaden van de update. Mocht je de update toch liever met je computer willen downloaden: je zult Android 4.0 ICS ook via Samsung's Kies-software kunnen binnenhalen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden