Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus 3D Max nu te koop

Door ,

De LG Optimus 3D Max is vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels. Deze Android-smartphone biedt een uniek touchscreen waar je ook 3D-beelden op kunt kijken!

=De LG Optimus 3D Max is de opvolger van de vorig jaar verschenen LG Optimus 3D Speed. Het is een smartphone met 3D-functionaliteiten, waarop je kan gamen en films kijken in 3D. De Optimus 3D Max is nog dunner en lichter dan zijn voorganger, en loopt al direct op Android 2.3 Gingerbread. In de zeer nabije toekomst zou ook een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich moeten volgen, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de LG Optimus 3D Max op een rijtje:

  • 4,3 inch 3D-touchscreen
  • Dubbele 5 megapixel camera: maak je 3D-foto's en video's!
  • Android 2.3 met geplande update naar Android 4.0
  • Dunner en lichter dan de Optimus 3D Speed

Nu te koop

Je kunt de LG Optimus 3D Max nu bestellen bij verschillende Nederlandse webwinkels, en bij GSMinfo.nl helpen we je daarbij vanzelfsprekend de laagste prijzen te vinden. Zo heb je al een losse Optimus 3D Max voor maar 435 euro. In combinatie met een abonnement kun je deze telefoon in veel gevallen zelfs gratis krijgen. Check voor meer informatie ons overzicht van LG Optimus 3D Max aanbiedingen.

3D

De LG Optimus 3D Max is de nieuwste 3D-smartphone. Hij beschikt over een 4,3 inch touchscreen waar je 3D-beelden op kunt bekijken. Het speciale scherm dat LG voor de Optimus 3D Max gebruikt betekent dat je extra diepte ervaart in de speciaal ontworpen 3D-menu's. Ook video's en vele apps zijn in 3D te bewonderen, zonder dat je zo'n stom 3D-brilletje nodig hebt! Daarnaast zit achterop de Optimus 3D Max een dubbele 5 megapixel camera, waarmee je je eigen 3D-foto's en -video's kunt maken.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden