Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN komt met nieuwe abonnementen in de zomer, gratis klantenservice

Door ,

De provider KPN zegt aan het einde van de zomer met nieuwe abonnementen te komen. Ook komt er een nieuwe slogan en wordt er gewerkt aan 4G.

Dit alles laat KPN op hun website weten. De provider heeft een interne bijeenkomst gehouden voor medewerkers over het strategische plan tot KPN logo2015. Deze bijeenkomst stond al langer gepland en moet niet in verband worden gebracht met de berichtgeving van vanochtend, over America Movil, het Mexicaanse telecombedrijf dat een flink aantal aandelen in KPN wil kopen. In de bijeenkomst zijn een aantal interessante zaken bevestigd. Zo heeft KPN een nieuwe slogan verzonnen: 'KPN doet 't gewoon'. Ondertussen was er ook minder goed nieuws voor medewerkers van het bedrijf. De reorganisatie zal worden versneld om kosten te besparen, en er zullen snel een hoop ontslagen vallen.

Nieuwe abonnementen

Het lag in de lijn der verwachting, na het introduceren van nieuwe abonnementen door de providers Hi, Telfort en binnenkort Vodafone, kon KPN niet achterblijven met het introduceren van een nieuw abonnement. Eind deze zomer zullen de nieuwe abonnementen beschikbaar zijn. Het lijkt erop dat KPN ook Spotify-bundels zal gaan aanbieden, net als bijvoorbeeld MTV Mobile. Over prijzen en soorten abonnementen heeft KPN geen mededeling gedaan, maar als ze de trend voortzetten zal ook bij KPN het mobiel internet losgekoppeld worden van de belminuten en sms'jes.

Verberterde service, verbeterd netwerk

KPN LogoKPN wil groots inzetten op service. Daarom zal er vanaf augustus een klantenservice zijn die 24 uur per dag is geopend, en tevens gratis te bereiken is. Daarnaast zal het bestaande netwerk worden gemoderniseerd. Dat zal gebeuren in samenwerking met Ericsson. Er zullen zo'n vierduizend mobiele opstelpunten worden voorzien van nieuwe apparatuur. Misschien wel interessanter is het feit dat KPN zegt te zullen blijven investeren om het netwerk meer toekomstvast te maken. Zo zal er serieus naar de 4G-technologie worden gekeken. Ook willen ze betere dekking, grotere capaciteit en snellere oplossingen voor storingen. Zo heeft KPN zichzelf een flink takenpakket meegegeven voor de toekomst.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden