Vergelijk 3.275.049 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De LG BL40 Chocolate foto's beschikbaar

Door , - 1 reactie

De nieuwe LG Chocolate GSM, de BL40, is nu te zien op een serie prachtige foto's. De LG Chocolate BL40 belooft een indrukwekkende mobiel telefoon te worden, wat blijkt uit de specificaties die mondjesmaat bekend worden gemaakt.

De BL40 zal worden uitgerust met een High Definition (HD) LCD scherm van maarliefst 4 inch groot, dat is een behoorlijk formaat! De resolutie zal 800 x 345 megapixels zijn met een aspect ratio van 21:9 voor optimale beeldkwaliteit en een bioscoopachtige afspeelbeleving.

Product foto's (klik voor een vergroting)

LG BL40 ChocolateLG BL40 Chocolate - 2LG Chocolate BL40

Met een scherm van 4 inch groot en een resolutie van 800 x 345 pixels is de BL40 Chocolate uitermate geschikt voor het bekijken van websites, het is dus een internet mobiel bij uitstek.

De BL40 Chocolate heeft een Dual Screen UI waarmee twee types inhoud tegelijkertijd naast elkaar getoond kunnen worden.

Enkele overige eigenschappen die hoogstwaarschijnlijk aan boord zullen zijn van de nieuwe LG Chocolate zijn: Wi-Fi, GPS, een 5 megapixel autofocus camera met LED flitser en ondersteunding voor snel internet (3G/HSDPA,etc). Deze specificaties zijn niet officieel bekend gemaakt en zijn daarom enkel speculatief.

Helaas zijn er over de LG BL40 Chocolate nog niet heel veel specificaties bekend maar tot nu toe lijkt het een prachtige en unieke GSM te gaan worden. Houd GSMinfo.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van deze telefoon.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden