Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Teufel komt met eerste Android audiostreamingsysteem

Door ,

Teufel, een fabrikant van audiosystemen heeft gisteren de Teufel Smart Speaker gelanceerd. Via de WiFi kun je al je muziek vanaf je Android-smartphone naar de Smart Speaker streamen.

De fabrikant Teufel heeft gisteren het eerste audiostreamingsysteem voor Android-toestellen gelanceerd. Het gaat hier om een 2.1 stereobox waarmee je onder meer via je WLAN-verbinding muziek mee kunt streamen vanaf je Android-smartphone. Je hoeft alleen maar de (gratis) Raumfeld Controller in de Google Play Store te downloaden. Daarna verbinden de app en de Smart Speaker zich na een eenmalige installatie en dan is het audiosysteem klaar om muziek af te spelen. De Smart Speaker kan ook muziek afspelen via een line-in, maar de reden waarom je dit apparaat wilt hebben is toch wel het streaming-gedeelte. Dan hoef je niet meer uit je stoel te komen als je een andere cd op wilt zetten, of heb je een vervelend snoer door de kamer hangen als je een feestje van wat muziek wilt voorzien.

Teufel Smart Speaker

Wat kost het?

De Smart Speaker is verkrijgbaar voor een prijs van 450 euro, geen koopje dus. Wel krijg je hiervoor (uiteraard) de Smart Speaker en twaalf jaar lang garantie op de speakers. De Speaker speelt geluidsformaten af zoals: MP3 en WAV. Maar ook FLAC-bestanden worden gedraaid door dit audiosysteem. Dit apparaat van Teufel gebruikt een zelf ontwikkelde streamingtechnologie en de eindversterker heeft een vermogen van 100 Watt. Je kunt het audiosysteem kopen via hun site.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden