Vergelijk 3.690.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG kondigt Optimus LTE2 aan

Door ,

Het werd gisteravond een Koreaans onderonsje. Waar Samsung de meeste publiciteit trok met de aankondiging van de Samsung Galaxy S III, kwam LG met een waardige tegenhanger van dit vlaggenschip: de Optimus LTE2.

De LG Optimus LTE2 zal halverwege mei in de winkels liggen, vooralsnog alleen in Korea. Het is dan ook te hopen dat een internationale release snel wordt aangekondigd, want de Optimus LTE2 doet zeker niet veel onder voor de Samsung Galaxy S III. Of het slim was de aankondiging op dezelfde dag als de de S III te doen valt te betwijfelen, maar ze hebben het nieuwe toestel van hun Koreaanse concurrent toch een beetje uit de spotlights gehaald

LG Optimus LTE2

Optimus LTE2: Wat kan het?

De Optimus LTE2 heeft een paar mooie eigenschappen meegekregen van fabrikant LG. Het toestel gebruikt Android 4.0 als besturingssysteem en heeft een 2150mAh batterij. Het design ziet er strak uit en het toestel heeft een 'True HD IPS'-display. Daarnaast kan de LTE2 'wireless' opladen. Je bent dus niet meer gebonden aan een vervelend snoer als je de accu aan het opladen bent. Volgens LG is de mooiste feature aan het toestel het feit dat ze de LTE2 met een werkgeheugen van 2GB hebben uitgerust. Daarmee is de LTE2 de eertste smartphone met zoveel RAM-geheugen. Of het erg veel verschil zal maken met bijvoorbeeld 1GB aan RAM is niet duidelijk, maar je hoeft je geen zorgen te maken over een tekort aan geheugen bij het multitasken. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden