Vergelijk 3.408.572 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vanaf vandaag vier dagen gratis bellen met Vodafone

Door , - 1 reactie

Naar aanleiding van de hevige storing die klanten van Vodafone vorige maand ondervonden mag je bij Vodafone vanaf vandaag tot 5 mei gratis bellen en sms'en. Voor mobiel internet moet wel nog worden betaald.

De heftige storing, die vooral de Randstad trof, zorgde ervoor dat veel klanten geen gebruik van het netwerk konden maken. Als compensatie mogen klanten nu van 2 tot en met 5 mei gratis bellen en sms'en. Mobiel internet kost nog wel geld, omdat het netwerk anders mogelijk overbelast raakt. Vodafone heeft al 50 man extra personeel ingezet, om de verwachte stormloop aan telefoontjes en sms'jes in goede banen te leiden.

Gebruiksvoorwaarden

Wel zegt Vodafone dat er een aantal voorwaarden aan het gebruik van onbeperkt bellen en sms'en gebonden zijn. Zo mag deze actie niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, en dien je nog steeds te betalen wanneer je betaalde nummers, sms-diensten en dergelijke meer gebruikt. Verder geldt de actie niet voor klanten met een Vodafone Thuis-verbinding. Zij zullen gewoon moeten betalen. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden