Vergelijk 3.408.572 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Y Pro Duos nu te koop

Door ,

De Samsung Galaxy Y Pro Duos is vanaf nu online te bestellen. De Y Pro Duos is een goedkoop Android-toestel met fysiek QWERTY-toetsenbord en dual SIM-ondersteuning.

De Samsung Galaxy Y Pro Duos is per direct verkrijgbaar bij Nederlandse webwinkels. Het gaat om een dual SIM-versie van de eerder verschenen Samsung Galaxy TXT. De Y Pro Duos is net als zijn voorganger een voordelig Android-toestel met fysiek QWERTY-toetsenbord, maar biedt daarnaast ook een dual SIM-functie. Dat betekent dat je tegelijkertijd van twee SIM-kaarten gebruik kunt maken. Handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt  voor werk en privé.

Nu te koop

Behoefte aan een voordelig dual SIM-toestel? Je kunt de Galaxy Y Pro Duos vanaf nu bestellen, zowel los als in combinatie met een abonnement. Bij GSMinfo.nl helpen we je de laagste aanbiedingen te vinden voor deze telefoon. Zo heb je al een losse Galaxy Y Pro Duos voor maar 159 euro. Deze telefoon in combinatie met een abonnement bestellen is ook mogelijk, vaak krijg je de telefoon dan gratis bij je bel-, SMS- en internetbundel. Check voor meer informatie onze Galaxy Y Pro Duos aanbiedingen.

Active dual-sim

Met de Samsung Galaxy Y Pro Duos haal je een smartphone met active dual SIM in huis. Dat wil zeggen dat je twee SIM-kaarten tegelijk in je telefoon kunt stoppen, en ze ook allebei tegelijk kunt gebruiken. De adressenboeken van de twee SIM-kaarten zijn dan overzichtelijk bij elkaar te vinden, en bij het bellen of SMS'en kies je er zelf voor welke SIM-kaart je voor de kosten wil laten opdraaien. En dankzij het complete QWERTY-toetsenbord is de Y Pro Duos een bijzonder geschikte telefoon om berichtjes mee te sturen. Een fysiek toetsenbord typt namelijk een stuk sneller dan een touchscreen. Of je nu SMS't, tweet of WhatsAppt, met de Galaxy Y Pro Duos gaat het sneller.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden