Vergelijk 3.694.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Mini 2 nu te koop

Door , - 1 reactie

De Samsung Galaxy Mini 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkel. Deze kleine maar fijne smartphone loopt op Android en is verrassend veelzijdig.

De Samsung Galaxy Mini 2 is de opvolger van de vorig jaar verschenen Samsung Galaxy Mini, en is een flink stuk kleiner dan zijn voorganger. Waar de originele Galaxy Mini nog een scherm van 3,2 inch had, heeft de Mini 2 een 2,7 inch touchscreen. Ook is hij slechts 12 millimeter dik. Een smartphone die je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen, dus. Bij elke Galaxy Mini 2 worden twee covers geleverd, zodat je er zelf voor kan kiezen of je een gele of een zwarte achterkant voor je smartphone hebt.

Nu te koop

Zie jij een compacte smartphone wel zitten? De Galaxy Mini 2 is vanaf nu te koop bij verschillende Nederlandse webwinkels, en GSMinfo.nl helpt je de laagste prijs te vinden. Zo heb je al een losse Samsung Galaxy Mini 2 vanaf 167 euro. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de Galaxy Mini 2 in combinatie met een abonnement te bestellen. In veel gevallen krijg je deze telefoon dan zelfs gratis meegeleverd! Check voor een overzicht onze pagina met Galaxy Mini 2 aanbiedingen.

Klein maar fijn

Samsung's Galaxy Mini 2 is één van de kleinste Android-smartphones van het moment, met afmetingen van 110 x 59 x 12 millimeter en een gewicht van amper 100 gram. Toch heeft Samsung nog behoorlijk wat functies in de Mini 2 weten te proppen. Zo zit er achterop een 3,15 megapixel camera waarmee je zowel foto's als video's kunt maken.

En omdat de Galaxy Mini 2 op Android 2.3 loopt, heb je toegang tot duizenden apps. WhatsApp, Instagram, Twitter en Facebook zijn allemaal gratis te downloaden via de Google Play Store. Ook toffe games als Angry Birds en DrawSomething zijn daar te vinden. Al met al een ideale smartphone als je op zoek bent naar een telefoon die veel kan, maar niet gelijk amper in je broekzak past!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden