Vergelijk 3.694.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Software-update voor HTC One X

Door , - 1 reactie

De HTC One X, het nieuwste toestel van HTC, heeft een software-update gekregen. De update is nu te downloaden en moet de Tegra-3 chip beter afstellen, en daarmee de batterijduur verbeteren. Ook zouden de schermproblemen die het toestel had hiermee opgelost moeten zijn.

De update, die draadloos wordt uitgevoerd, is inmiddels te downloaden op de One-toestellen van HTC. De update voor de HTC One X is vooral gericht op het beter laten werken van de Tegra 3. Voor de update schakelde de Tegra 3 processor de 5e core (de core voor het 'lichte werk') nog niet snel genoeg in, waardoor de processor erg veel energie gebruikte. Zo was de batterijduur voor de update nog maar maximaal 8 uur. Na het updaten moet deze accuduur dus flink zijn verbeterd.

Problemen met het scherm

Ook zou de One X schermproblemen hebben. Klanten gaven aan dat de zijkant van het scherm zo nu en dan strepen vertoonde. Ook dit probleem moet verholpen zijn nadat klanten de update hebben uitgevoerd. Daarnaast is de algehele snelheid van het toestel ook toegenomen. De core presteert beter bij games na de update, en ook het beeld zal vloeiender zijn. Al met al is het dus de moeite waard om hier even de tijd voor te nemen. Je kunt de update binnenhalen via het software-menu van de One X. De update is zo'n 30MB groot, dus wil je geen enorme inbreuk op je datategoed van deze maand maken is het aan te raden de update via WiFi binnen te halen.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden