Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone vier dagen gratis als goedmakertje

Door ,

Een kwart van de klanten van Vodafone hebben afgelopen week flink last gehad een storing, en vandaag maakte de provider een goedmakertje bekend. Alle Vodafone-klanten mogen vier dagen gratis bellen en SMS'en.

Vodafone logoAlle Vodafone-klanten zullen van donderdag 2 mei tot en met zondag 5 mei gratis mogen bellen en SMS'en, zo maakte de provider vandaag bekend. De compensatie geldt zowel voor prepaid-klanten als mensen met een Vodafone-abonnement, en is ook beschikbaar voor gebruikers van Vodafone-dochters Sizz en Blyk. Heb je een data-abonnement van Vodafone voor je tablet, dan krijg je een maand 10% korting op je rekening. In onderstaande video bedankt Vodafone CEO Rob Shuter zijn klanten voor het geduld de afgelopen week.

Landelijke storing

Vorige week woensdag werd één van Vodafone's belangrijkste communicatiehubs getroffen door een brand. Dat resulteerde in een behoorlijke storing, waardoor een groot deel van de Vodafone-klanten in de Randstad tijdelijk weinig tot geen bereik had. Ook Vodafone-klanten in de rest van het land hadden soms problemen tijd met het verzenden en ontvangen van SMS'jes. Inmiddels is het probleem grotendeels verholpen, en de vandaag onthulde compensatie is bedoeld als goedmakertje voor de getroffen klanten.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden