Vergelijk 2.693.293 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One V(erkrijgbaar)

Door ,

HTC's One V, het goedkoopste model uit de One-serie, is vandaag breed verkrijgbaar. Veel winkels kunnen de One V al direct leveren. Met de One V introduceert HTC een design dat flink wat wegheeft van de in het verleden succesvolle HTC Legend.

Veel mensen zien de HTC One V als een broertje van de beroemde HTC Legend. Niet gek, want het ontwerp van de One V komt op veel plekken overeen. Van binnen is er echter nogal een verschil. Beschikte de Legend nog over een scherm van 320 bij 480 pixels verdeeld over een scherm van 3.2 inch, de One V meet 3.7 inch en krijgt 480 bij 800 pixels. Draaide de Legend nog bij release op Android 2.1, de nieuwste telg loopt op versie 4.0 van Google's besturingssysteem.  

De One V biedt, zoals alle HTC's tegenwoordig, hoge geluidskwaliteit door Beats Audio. De software wordt aangedreven door een 1 GHz processor; geen dual- of quad-core voor de One V. Dat zie je ook terug in het prijskaartje. Met een prijs die schommelt tussen de 275 en 300 euro is de One V overigens geen budgettoestel. Toch neemt de One V wel een plaats in onderaan het spectrum. Boven de One V zitten de One S, die nog uit moet komen, en de One X, het topmodel. Die is inmiddels ook verkrijgbaar. Wij verwachten dat de One V straks bij een heleboel mensen in de broekzak te vinden is, mede vanwege zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden