Vergelijk 3.477.333 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Razr Maxx komt naar Europa toe

Door ,

Het grote verschil tussen de 'gewone' Motorola Razr en de Razr Maxx is de accu. De Razr Maxx heeft een accu met een capaciteit van 3300mAh. Dit is in vergelijking met de gewone Razr een stuk groter, want die beschikt over een 1780mAh-accu.

De Razr Maxx was al aangekondigd in Amerika, onder de naam Droid Razr Maxx. Tevens was het ook al duidelijk dat het toestel beschikbaar werd in China, en nu dus ook in Europa. De Maxx heeft dus een flink grotere accu dan de eerdere Razr. Met een accu van 3300mAh heeft het toestel sowieso een grotere accu dan de meeste smartphones van dit moment. Zo heeft de Samsung Galaxy S II een 1650mAh accu, en de iPhone 4S zelfs nog een kleinere accu, eentje van 1420 mAh. Motorola Razr Maxx

De Razr Maxx levert wel in qua design, want in vergelijking met de eerdere Razr is de dikte van 7.1mm naar 9mm gegaan. De accu is niet verwisselbaar, en moet (jaja, wat een verrassing) het langer gebruiken van de smartphone mogelijk maken. Verder is de Razr Maxx vergelijkbaar met de Razr. Het toestel deelt alle eigenschappen met de Razr. Zo heeft het toestel een dual-core processor van 1.2 GHz met een werkgeheugen van 1GB, heeft het een 4.3 inch Super Amoled beelscherm en draait het op Android 2.3.

(Bron: Tweakers)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden