Vergelijk 3.166.862 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 6760 Slide verwacht in Europa

Door ,

De kenners onder ons weten dat een aantal dagen geleden de Nokia Surge in de VS is uitgebracht. Net na de lancering kwam het bericht naar buiten dat daar ook een Europese versie van komt: De Nokia 6760 Slide.

Nokia 6760 Slide

De 6760 Slide heeft wel een aantal aanpassingen ondergaan ten opzichte van zijn Amerikaanse broertje. De belangrijkste update is verbetering van de camera van 2 naar 3MP. Daarnaast is AT&T vervangen door Nokia Maps.

De Nokia 6760 Slide is een horizontale slider met QWERTY keyboard (wat we ook al zagen bij de 6730 XpressMusic), 3.6 Mbps HSDPA en Symbianbesturing. Daarnaast is de 6760 voorzien van vele messagingfuncties zoals Nokia Messaging, Google Talk, Windows Live IM en gemakkelijke toegang tot bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Hyves.

Het toestel is voorzien van 128 MB intern geheugen met uitbreidingsmogelijkheden tot 8GB via de microSD kaart. Ook FM-radio is aanwezig. De standby-tijd van de 6760 Slide ligt op 500 uur met een spreektijd van 5 uur. Verwacht wordt dat hij rond september in Nederland uitkomt en 199 euro gaat kosten (excl. subsidies en belastingen). De originele uitgave van de Nokia 6760 is in het zwart, maar op een later tijdstip worden ook rode en witte versies beschikbaar.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden