Vergelijk 3.448.111 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 ICS update voor Sony Ericsson Xperia vertraagd

Door , - 16 reacties

Sony Ericsson beloofde dat de update naar Google's nieuwste besturingssysteem: Android 4.0 ICS voor de Xperia toestellen uit 2011 aan het eind van dit kwartaal uit zou komen, nu dus. Helaas wordt deze deadline niet gehaald, de update staat nu gepland voor half april.

Het gaat hier om de toestellen Arc S, Neo V, Play en Ray. Deze zouden allen nu voorzien moeten zijn van een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Helaas is het uitgelopen en wordt de update nu beloofd voor in half april. Wel is het belangrijk om te noteren dat het hier om een uitrol gaat. Dit betekent dat het nog enkele weken na de uitrol duurt voordat alle toestellen aan de beurt zijn geweest. Het kan zelfs nog

Android 4.0 ICS

langer duren als je een locked model hebt. Een toestel van een provider dus. Daarnaast is er een keuze gemaakt om de update niet over-the-air uit te rollen, zodat je PC Companion voor je Windows-computer of Bridge voor je Mac moet gebruiken. Sony zegt dat dit is om de klant zelf de bewuste keuze te laten maken om over te stappen op Android 4.0. 

(Bron: Mobile Cowboys)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden