Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 ICS op komst voor Nexus S

Door ,

Voor een hoop toestellen van HTC en de Samsung Galaxy S II was de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich al aangekondigd, maar nu mogen de Nexus S-bezitters zich ook gaan opmaken voor Google's nieuwe besturingssysteem.

Het gerucht gaat dat er binnen een paar weken een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich komt voor de Nexus S en de Nexus S 4G. Een bron binnen Engadget heeft deze informatie naar buiten gebracht. Na eerdere berichtgeving over de update voor een hele lijst HTC-toestellen en de informatie dat de update voor de Galaxy S II ook niet lang meer uitblijft wordt 4.0 ICS langzaam geïntegreerd.

Android 4.0 ICS: Wat is nieuw?Android 4.0 ICS

Het navigeren wordt gemakkelijker in het nieuwe besturingssysteem. Virtuele knoppen onderin het scherm kun je gebruiken voor de 'home', 'back' en 'recent apps' functie. Daarnaast is het multitasken verbeterd. Dankzij de System Bar kun je gemakkelijk van de ene app naar de andere switchen. Daarnaast zijn de notificaties vernieuwd, evenals de unlock-functie.

Ook kun je nu je home screen folders aanmaken om je app's in te ordenen, en heb je de mogelijkheid om het formaat van je Widgets te bepalen. Verder is de tekst-input verbeterd en is de spellingscontrole aangepast. Dit zijn maar enkele voorbeelden uit het nieuwe besturingssysteem, en de Nexus S-bezitter kan, als we de geruchten mogen geloven, snel de rest ontdekken!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden