Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC begint met Android 4.0 ICS update

Door ,

De update naar Google's nieuwste besturingssysteem is begonnen. HTC bijt het spits af met een update voor de Senstation en de Sensation XE. Behalve Android 4.0 Ice Cream Sandwich krijg je bij HTC ook de nieuwe versie van HTC's Sense User Interface: Sense 3.6. De update is vooralsnog alleen in de noordelijke landen en in Duitsland beschikbaar, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de update ook naar Nederland komt!

Android 4.0 Ice Cream Sandwich moet hét besturingssysteem van 2012 worden. Ongeveer elk vlaggenschip van fabrikanten zoals HTC, Samsung en LG dat onlangs is aangekondigd zal op dit besturingsysteem lopen. HTC is de eerste van het stel die toestellen uitrust met Ice Cream Sandwich. Het gaat hier om de Sensation en de Sensation XE. Daarnaast krijg je bij de OS update ook nog de nieuwe User Interface update: Sense 3.6. Het gaat hier dus nog niet om Sense 4.0, de UI die is aangekondigd bij de toestellen uit de nieuwe One-serie. Behalve de Sensation en de Sensation XE komt de update ook voor de Sensation XL, Evo 3D, Incredible S, Desire S en de Desire HD. Android 4.0 ICS

Behalve in Duitsland is de update ook al beschikbaar voor de landen: Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden en Ijsland. Gezien de eerdere updates van HTC zal Android 4.0 in Nederland al snel beschikbaar zijn. De updates worden niet overal tegelijk beschikbaar gesteld om overbelasting van de servers te voorkomen.

Update voor Samsung Galaxy S II: Nog niet

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft Samsung naar buiten gebracht dat de 4.0 update voor de Galaxy S II zaterdag nog niet beschikbaar zal zijn. Een andere datum wordt nog niet gegeven, maar zal hoogstwaarschijnlijk  niet lang meer uitblijven. We zijn benieuwd!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden