Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android Market wordt Google Play

Door , - 2 reacties

De Android Market gaat verdwijnen. Google heeft besloten de applicatie die toegang geeft tot nieuwe apps, te herpositioneren. Voor gebruikers in Nederland verandert er voorlopig weinig: alleen de naam en het icoontje.

Google Play logoGoogle Play. Zo gaat de nieuwe Android Market binnenkort door het leven. Het is echter niet simpel een kwestie van hernoemen. De Amerikaanse zoekgigant brengt een aantal diensten samen in Google Play. Google Play behelst niet alleen de Android Market, maar ook Google Video, Google Music en Google Books. Zoals het hoort, heeft Google een soepele promotievideo in elkaar gedraaid. Bekijk hem hieronder.

Wat verandert er?

Voor Nederlandse gebruikers voorlopig niks. Het Android Market-icoontje zal met een update van Google worden vervangen door het Google Play-logo. In de app zelf zal alleen kunnen worden gekozen voor applicaties; Music, Books en Video komen later pas naar Nederland. De Google Play-winkel is nu al wel online bereikbaar vanaf de computer.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden