Vergelijk 3.165.551 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung onthult Galaxy Pocket: klein maar krachtig

Door ,

Amper een week na het Mobile World Congress onthult Samsung alweer een nieuwe smartphone. Het is helaas niet de Samsung Galaxy S III, maar een nieuwe (mogelijke) budgettopper.

Samsung Galaxy PocketZojuist onthuld door Samsung: de Samsung Galaxy Pocket, een compact Android 2.3-toestel met een scherm van slechts 2,8 inch. De Galaxy Pocket lijkt nauw verwant te zijn aan de Galaxy Y, die Samsung eind vorig jaar introduceerde. Bijna alle specificaties zijn identiek, alleen het scherm van de Galaxy Pocket is net wat kleiner; de Galaxy Y heeft er namelijk eentje van 3 inch. Opvallend genoeg zijn de afmetingen van beide toestellen identiek: beide zijn ze 104 x 58 x 12 mm, met een gewicht van 97 gram.

Binnenkort te koop

De Galaxy Pocket beschikt over een 832 MHz processor, meer dan genoeg om populaire applicaties als WhatsApp en Facebook aan te kunnen. Ook wordt Samsung's eigen ChatON, een WhatsApp-concurrent, meegeleverd. Achterop zit nog een 2 megapixel camera waarmee zowel foto's als video's gemaakt kunnen worden. De Samsung Galaxy Pocket heeft een adviesprijs van 139 euro en ligt vanaf het tweede kwartaal van dit jaar in de winkels.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden