Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hi onthult nieuwe ToestelLease tarieven

Door , - 6 reacties

Vanaf 12 maart introduceert Hi nieuwe abonnementen, waarbij je niet langer alleen maandelijks betaalt om te bellen, SMS'en, en internetten; je zult vanaf nu ook een maandelijks bedrag kwijt zijn om je smartphone te leasen.

Abonnement & Belminuten Data (MB)
Messaging 75 500 / 1000 / 2000
Messaging 150 500 / 1000 / 2000
Messaging 300 500 / 1000 / 2000
Messaging 500 500 / 1000 / 2000

Klik op het gewenste aantal belminuten in je abonnement, je kunt daarna zelf kiezen hoeveel datategoed je aan je bundel toe wilt voegen.

Eind vorige maand werden Hi's nieuwe abonnementen geintroduceerd, waaruit bleek dat  Hi het roer radicaal om gaat gooien. Waar de meeste abonnementen op dit moment nog om bel- en SMS-tegoed draaien, heb je bij de nieuwe Hi-abonnementen de keuze om een belbundel volledig weg te laten. In theorie is het mogelijk om een abonnement te nemen waarmee je enkel toegang hebt tot het internet. Met de nieuwe abonnementen, die vanaf 12 maart ingaan, zul je ook maandelijks moeten betalen voor je smartphone met 'Hi ToestelLease'.

Hi ToestelLease

Op dit moment zitten de kosten van je smartphone vaak inbegrepen bij je abonnement, en mag je je toestel aan het einde van de abonnementsperiode houden. Daar komt verandering in met Hi ToestelLease. Je betaalt bij elk abonnement een vast maandelijks bedrag om je nieuwe telefoon te leasen, en aan het einde van je abonnement kun je ervoor kiezen om het toestel terug te sturen of een paar tientjes te betalen om hem te behouden. Mocht je toestel onverhoopt voor het einde van je abonnement al kapotgaan, dan wordt het altijd binnen 4 uur gerepareerd of vervangen, zo belooft Hi.

0 tot 43 euro per maand extra

De prijzen van Hi ToestelLease lopen van 0 tot 43 euro per maand, afhankelijk van de smartphone die je kiest en hoelang je abonnement loopt. Vandaag maakte Hi de tarieven voor ToestelLease bekend, en welk toestel in welke categorie zit. Zo zul je voor de iPhone 4S met 32GB 24,50 euro per maand moeten bijbetalen voor een tweejaarsabonnement, en 43 euro per maand als je abonnement slechts een maand loopt. 'Gratis' toestellen zijn er nog steeds: de Samsung Galaxy Y is zowel met een abonnement van 1 als 2 jaar gratis.

Hi Messaging ToestelLease prijzen

Belbundel optioneel

Vanzelfsprekend komen er dan nog wel kosten voor de andere onderdelen van je Hi-abonnement bij. Wil je bijvoorbeeld twee jaar lang een nieuwe HTC One X met Hi-abonnement met 1000 MB aan snel internet en 75 belminuten, dan betaal je daarvoor straks 45,00 per maand. Overigens is een bel/SMS-bundel niet verplicht; als je het wil kun je die ook gewoon weglaten en zo toch een paar euro per maand besparen. De nieuwe abonnementen gaan in vanaf 12 maart; heb je vóór die tijd al een Hi-abonnement afgesloten, dan behoudt je gewoon je huidige abonnementsprijs zolang je abonnement nog loopt.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden