Vergelijk 2.672.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG introduceert drie nieuwe toestellen in de L-Serie

Door ,

LG deed vanochtend een verassende zet en bracht zichzelf weer op de kaart zo vlak voor het MWC. Zo kondigde de Koreaanse fabrikant drie nieuwe toestellen aan: de L3, L5 en de L7. De drie toestellen hebben dezelfde look, maar elk eigen specificaties.

LG L3 , LG L5, LG L7

Om te beginnen bekijken we eerst de L3. Dit toestel is duidelijk het betaalbare model uit de serie. Het heeft een 3.2 inch beeldscherm en zal lopen op Android 2.3 Gingerbread. Daarnaast heeft het een 3-megapixel camera en de beeldschermkwaliteit bedraagt 240x320 pixels. De L5 zal in tegenstelling tot de L3 lopen op de nieuwste versie van Android: 4.0 Ice Cream Sandwich. Daarnaast heeft het een 4 inch beelscherm met een betere kwaliteit. De L7 is het beste model van de serie. Met een 4,3 inch beeldscherm en tevens Ice Cream Sandwich moet het wel een toptoestel worden. Over de hardware is nog niets bekend maar een dualcore-processor mag toch niet ontbreken.

De toestellen hebben alle drie hetzelfde metalen uiterlijk, met ronde randen en één knop aan de onderkant en moeten erg dun zijn. Er zijn nog geen officiële specificaties bekend, maar deze toestellen komen sterk overeen met het beeld dat werd verwacht bij de nieuwe LG Optimus. 

(Bron: Phonearena)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden