Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ook Fujitsu wil smartphones in Europa introduceren

Door ,

Wederom een Aziatisch bedrijf dat zijn smartphones naar Europa wil brengen. Ook het Japanse Fujitsu zou grootste plannen hebben voor de Europese markt.

Fujitsu logoFujitsu wil dit jaar een flink aantal smartphones uitbrengen in Europa, zo meldt The Financial Times. Het bedrijf is al redelijk succesvol op de Aziatische markt en wil in Europa de concurrentie met grote bedrijven als Samsung en Apple aangaan. Binnen drie tot vijf jaar zou Fujitsu een marktaandeel van minstens 10% moeten hebben op de Europese markt. Het Japanse bedrijf zou fors gaan inzetten op technologie die in Azie al langere tijd populair is, zoals NFC en LTE.

Eerste Fujitsu-smartphones op MWC?

Het afgelopen jaar maakten verschillende Aziatische bedrijven al de sprong naar Europa. ZTE en Huawei, twee Chinese bedrijven, introduceerden afgelopen jaar al verschillende voordelig-geprijsde Android-toestellen. Ook Panasonic heeft Europese plannen. Fujitsu zal waarschijnlijk zijn eerste Europese smartphones introduceren op het Mobile World Congress, dat volgende week plaats zal vinden in Barcelona. Of Fujitsu's smartphones ook naar Nederland komen is nog onbekend, maar we houden je op de hoogte!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden