Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei zet foto's Ascend D1 Q online

Door ,

Huawei is de Ascend D1 Q flink aan het hypen. Het Chinese bedrijf heeft de eerste foto's online gezet van wat de snelste smartphone ooit zou moeten zijn.

De Huawei Ascend D1 Q is een Android-smartphone die onderdeel is van Huawei's Diamond-lijn, toestellen van de hoogst mogelijke kwaliteit. De Ascend D1 Q zou voorzien zijn van een Nvidia Tegra 3-processor, een quad-core processor krachtiger is dan in zowat alle andere smartphones. Ook HTC en Samsung zouden aan quad-core smartphones werken, maar die zijn nog niet onthuld.

Huawei Ascend D1 Q

Bovenstaande foto's geven een eerste indruk van hoe de Huawei Ascend D1 Q eruit gaat zien. Het ontwerp lijkt niet al te revolutionair, maar de kracht van dit toestel lijkt ook vooral van de techniek aan de binnenkant te komen. De Ascend D1 Q wordt volgende week voor het eerst door Huawei gepresenteerd, op het Mobile World Congress in Barcelona. Ook GSMinfo.nl zal op die beurs aanwezig zijn, en we hopen je dan alles te kunnen vertellen over Huawei's nieuwe toptoestel!

Huawei Ascend D1 Q

Huawei Ascend D1 Q

Huawei Ascend D1 Q

Bron: Techorz

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden