Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Fantasy/Miracle foto's en video uitgelekt

Door ,

We horen al ruim een half jaar geruchten over de LG Fantasy, maar het Windows Phone 7-toestel lijkt er dan toch eindelijk echt aan te komen. Een nieuwe set foto's en een video toont de smartphone in volle glorie.

De LG Fantasy dook voor het eerst op in de zomer van 2011, en sindsdien horen we iedere paar maanden net wat meer over deze Windows Phone 7 Mango-smartphone. De Fantasy (ook wel de LG Miracle genoemd) zou beschikken over een 1 GHz processor, een 5 megapixel camera, 4 inch NOVA-touchscreen, 8 GB aan opslagruimte, en een NFC-chip. Echt indrukwekkend is het allemaal niet, maar de Fantasy zou wel een kleine upgrade ten opzichte van de LG Optimus 7.5 betekenen.

Een echte onthulling van de LG Fantasy/Miracle volgt waarschijnlijk eind deze maand, op het Mobile World  Congress in Barcelona. LG zal daar zijn mobiele line-up voor de komende maanden presenteren. Ook GSMinfo.nl is aanwezig op MWC 2012, en we hopen je eind deze maand dan ook meer te kunnen vertellen over deze nieuwe smartphone van LG!

LG Miracle/Fantasy voorkant

LG Miracle/Fantasy achterkant

LG Miracle/Fantasy zijkant

Bron: Mobilissimo

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden