Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 610 duikt op; goedkoop Windows Phone 7-toestel?

Door ,

De eerste foto's zijn opgedoken van de Nokia Lumia 610. Het zou om een goedkope smartphone gaan die loopt op Windows Phone 7 Tango.

De Nokia Lumia 610 wordt Nokia's Windows Phone 7-instapmodel, zo meldt Nok4US. Die site beweert de eerste foto's te hebben van dit toestel. De Lumia 610 ziet er erg dun uit op deze beelden, en beschikt over een verwisselbare achtercover, net als de Lumia 710. Het wordt één van de eerste Nokia's die loopt op Windows Phone 7 Tango, een nieuwe versie van Microsoft's mobiele besturingssysteem speciaal voor de wat goedkopere smartphones.

Nokia Lumia 610

Minder indrukwekkende specificaties

Aangezien het om een instapmodel zou gaan zijn de specificaties van de Lumia 610 ook wat minder indrukwekkend dan de Lumia 710 en de Lumia 800. Zo zou de Lumia 610 een 3,5 inch touchscreen hebben en 256 MB aan RAM-geheugen. Achterop zit wel nog steeds een prima 5 megapixel camera voorzien van LED-flitser, meer dan genoeg om goede foto's en video's te maken.

Onthulling eind deze maand?

Mocht de Nokia Lumia 610 een daadwerkelijk bestaand toestel zijn, dan wordt het waarschijnlijk eind deze maand gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona. Bijna alle grote smartphone-producenten, waaronder Nokia, onthullen daar hun mobiele line-up voor de komende maanden. GSMinfo.nl is er ook bij, en we hopen je over een paar weken dan ook meer te kunnen vertellen over de Lumia 610!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden