Vergelijk 3.492.032 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wereldrecordhouder verstuurt 566.607 SMSjes in 1 maand

Door , - 1 reactie

Wil je het wereldrecorden SMS'jes versturen verbreken, dan zul je 566.607 in één maand moeten versturen. Reken dan overigens maar op een forse telefoonrekening, zoals de foto van Fred Lidgren bewijst.

Fred Lidgren is de wereldrecordhouder SMS'jes versturen. Dat wordt je niet zomaar: de beste man verstuurt namelijk maarliefst 566.607 SMS'jes in één maand. Dat komt neer op 18.887 SMS'jes per dag, 787 per uur, of 13 per minuut. Bij PhoneArena wijzen ze erop dat Lidgren mogelijk gewoon veel massa-SMS'jes heeft verstuurd naar een groot aantal vrienden tegelijk, maar dan nog blijft een half miljoen een indrukwekkend aantal.

Telefoonrekening Fred Lidgren

Lidgren heeft een abonnement bij de Amerikaanse tak van T-Mobile, en het bedrijf stuurde hem zijn volledige rekening toe per post. Die pastte helaas niet meer in een envelop; nee, Lidgren ontving een flinke doos gevuld met zijn rekening. Wellicht moet Lidgren in de toekomst toch maar overwegen te emigreren naar Nederland, en een abonnement te nemen bij een provider met onbeperkte SMS'jes zoals Hi. Want hoe leuk zo'n wereldrecord ook is, de kosten lopen zo al gauw flink op.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden