Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Sensation, XL, XE krijgen Android 4.0 update in maart

Door ,

Drie van HTC's populairste toestellen zullen eind maart een update krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich: de HTC Sensation, en de Sensation XE en XL. Later dit jaar zullen ook andere toestellen van HTC volgen, waaronder de HTC Evo 3D.

De HTC Sensation en de Sensation XE krijgen eind maart een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, zo maakte HTC vandaag bekend op Facebook. Ietsje later zal ook een update volgen voor de HTC Sensation XL. Android 4.0 is de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem, en brengt onder andere Face Unlock, een verbeterde gebruikersinterface, en vele andere nieuwe functies met zich mee.

Ook update voor andere HTC-toestellen

De drie Sensation-toestellen zijn niet de enige HTC's die voorzien worden van een update. Ook de volgende toestellen krijgen in de toekomst een update naar Android 4.0, al is nog onbekend wanneer ze de update precies zullen ontvangen. We houden je op de hoogte!

Over-the-air downloaden

Je zult de Android 4.0-update waarschijnlijk over-the-air kunnen downloaden, waarbij het dus niet nodig is om je HTC-toestel aan te sluiten op je PC om het bij te werken. SIM-lock vrije toestellen kunnen waarschijnlijk als eerste aan de slag met de update, heb je een abonnement bij je HTC dan zul je vermoedelijk ietsje langer moeten wachten voordat je Android 4.0 kunt gebruiken.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden