Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eerste beelden LG Optimus Vu met 5-inch touchscreen

Door ,

LG heeft de eerste beelden van de concurrent van de Galaxy Note laten zien. Het betreft een video van het toestel. De meeste opvallende feature is het 4 bij 3 touchscreen van 5-inch. Die verhouding is relatief oud en de meeste smartphones kiezen nu voor een 16:9 verhouding.

Met de 4:3 verhouding is de LG Optimus Vu een echte concurrent van de Galaxy Note, mede dankzij het grote 5-inch touchscreen. Daarnaast beschikt dit scherm over een resolutie van 1024x768 pixels, dit is net onder HD-kwaliteit. De Optimus zal beschikken over een flinke processor: Een 1,5 GHz dualcore Quallcommprocessor. Daarnaast heeft dit toestel een intern geheugen van 8 GB en 1 GB aan RAM. Om foto's te maken en bekijken op dit grote scherm heb je natuurlijk een goede camera nodig, en daarom is dit toestel uitgerust met een 8-megapixelcamera, waardoor dit toestel ook wel wat weg heeft van de LG Prada 3. Het nieuwe toestel van de Koreaanse fabrikant zal gelanceerd worden op het Mobile World Congress in Barcelona, eind februari. Tot die tijd zullen we het met het onderstaande filmpje moeten doen:

 

LG Mircale opgedoken

Naast de Optimus Vu is er nog een LG-toestel opgedoken, vlak voor het WMC. Het betreft de LG Miracle, de LG WindoLG Miraclews Phone waarvan de naam nog zou kunnen veranderen als het toestel gelanceerd wordt. De specificaties zijn niet mis: Een 4 inch WVGA NOVA beeldscherm, een single-core 1GHz processor, 8 GB intern geheugen, Bluetooth 3.0 en een 5-megapixelcamera die video's van 720p kan opnemen. Wel opmerkelijk is het feit dat de Miracle over NFC tag-reading zou beschikken, terwijl dit pas werd verwacht bij Windows Phone toestellen als Windows 8 werd gelanceerd. Wederom wordt er meer informatie over verwacht tijdens het MWC, en GSMinfo is erbij! 

(Bron: TheVerge, Pocketnow)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden