Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Weer een uitgelekte foto van de Blackberry London

Door ,

Vanochtend is er weer een nieuwe foto opgedoken van de BlackBerry London. Het design is anders dan de eerder gelekte afbeeldingen. Dit model moet het eerste BlackBerry OS 10-toestel worden en zal in het laatste kwartaal van 2012 in de winkels liggen.

De site CrackBerry heeft vanochtend beschikking gekregen over een foto van de BlackBerry London. In tegenstelling tot eerdere uitgelekte foto's, waar het design wat weg had van de Porsche Design BlackBerry, heeft deze 'Superphone' ronde hoeken en is de telefoon ontworpen in een geheel zwart design. De London wordt de eerste telefoon met Blackberry 10 en zal beschikken over een krachtige 1,5 GHz dual-core processor, 1GB aan RAM-geheugen en een intern geheugen van 16GB. 

BlackBerry 10 fotoGeen fysiek QWERTY-toetsenbord?

Misschien wel de grootste verandering ten opzichte van eerdere modellen is dat de BlackBerry London niet over een fysiek toetsenbord zal beschikken. Als 'tegenprestatie' wil BlackBerry BB10 optimaliseren voor een touchscreen, wat de bediening een stuk directer zal maken.

Niet alleen de London

Behalve dit nieuwe model gaan er geruchten de ronde dat BlackBerry met nog twee andere modellen komt, die mischien wel tegelijkertijd met de London gepresenteerd worden. Het zou gaan over de 'Laguna' en de 'Lisbon'. Deze twee toestellen zullen ook over BlackBerry 10 beschikken en zijn bestemd voor de BlackBerry-liefhebbers in Amerika. De London is bedoeld als de redding van Research in Motion, het bedrijf achter BlackBerry. We zijn dan ook razend benieuwd naar meer nieuws!

(Bron: Crackberry)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden