Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 910 duikt op in Nederlandse webwinkel

Door ,

Retailer Typhone heeft zonder er al teveel gehoor aan te geven de Lumia 910 op haar site gezet. Blijkens de specificaties op de site is het de Europese versie van de Lumia 900, die eerder alleen in de Verenigde Staten werd uitgebracht.

De Engelse retailer Carphone Warehouse zette de Lumia 900 al eerder op haar site maar verwijderde hem vervolgens weer. Typhone, de webwinkel die de Lumia 910 toevoegde, staat inmiddels in de volle belangstelling. Gerenommeerde tech-sites als The Verge en GSMarena maar ook Tweakers.net ziet het als een teken dat de nieuwe Lumia echt naar Europa gaat komen.

Anders dan Lumia 900

De Lumia 910, zoals die wordt aangeprezen op Typhone, beschikt over een veel betere camera als de Lumia 900. Als we Typhone moeten geloven gaat de nieuwe Nokia beschikken over een 12 megapixel camera, hetzelfde aantal als de Nokia N8. Verder beschikt de Lumia 910 niet over de LTE-techniek die de Lumia 900 zo geschikt maakte voor de VS, waar LTE-netwerken gemeengoed zijn.

Het is vooralsnog onduidelijk of de Lumia 900 of 910 echt naar Nederland gaat komen. De uitgebreide informatie van de Lumia 910 waar Typhone over beschikt doet vermoeden dat er wel degelijk enige waarheid in het bericht zit. We zijn benieuwd.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden