Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson's Windows Phone toestel duikt op

Door ,

Werkt Sony Ericsson dan toch aan een Windows Phone 7-telefoon? Uitgelekte foto's van een prototype lijken daar op te wijzen. Het gaat om een smartphone met touchscreen en uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord.

Nieuwe foto's zijn opgedoken van een Sony Ericsson Windows Phone 7-prototype. De codenaam van het toestel is onbekend en de meeste specificaties ontbreken, maar het gaat om een toestel met uitschuifbaar fysiek QWERTY-toetsenbord. Achterop zit een camera, onbekend is van hoeveel megapixel. Het toestel heeft een zwart/wit-kleurcombinatie.

Sony Ericsson Windows Phone 7 telefoon

Sony Ericsson Windows Phone 7 telefoon

Sony Ericsson

Hoewel op de telefoon nog het Sony Ericsson-logo te vinden, is het waarschijnlijk dat als de telefoon uitgebracht gaat worden, dat als een Sony-telefoon wordt gedaan. De twee bedrijven maakten onlangs een einde aan hun samenwerking, wat betekent dat toekomstige smartphones van het bedrijf alleen het Sony-logo zullen hebben.

Onthulling op Mobile World Congress?

Nogmaals, de foto's zijn van een prototype. Het is dus onduidelijk of Sony daadwerkelijk van plan is dit toestel uit te brengen. Mocht een onthulling aanstaande zijn, dan gebeurd dat echter waarschijnlijk eind februari op het Mobile World Congress in Barcelona. Sony zal daar zijn mobiele line-up voor de komende maanden presenteren, wellicht inclusief bovenstaand WP7-toestel.

Sony Ericsson Windows Phone 7 telefoon

Sony Ericsson Windows Phone 7 telefoon

Bron: NokiaWP

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden