Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Pepper lekt uit

Door ,

Foto's zijn opgedoken van de Sony Ericsson Xperia Pepper, een toestel dat mogelijk de Xperia Neo V zou moeten opvolgen.

Nieuwe foto's zijn opgedoken van de Sony Ericsson MT27i, ook wel de 'Pepper' genoemd. Het is een Android-toestel dat de Xperia Neo V zou moeten opvolgen. De Pepper heeft een 3,7 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 854. Achterop zit een 5 megapixel waarmee naast foto's ook 720p video's kunnen worden gemaakt. Net als de eerder uitgelekte Sony Ericsson Xperia Nozomi wordt het ontwerp gekenmerkt door veel rechte lijnen.

Sony Ericsson Xperia Pepper

Loopt op Android 2.3?

Opvallend is dat het toesel nog over drie fysieke Android-knoppen lijkt te beschikken onder het touchscreen. Vanaf Android 4.0 kunnen die knoppen op het scherm worden getoond, waardoor fysieke knoppen niet langer nodig zijn. Mogelijk loopt de Pepper dus nog op Android 2.3 Gingerbread. Dat zou verrassend zijn, want veel bestaande Sony Ericsson toestellen (waaronder de Neo V) krijgen zeer binnenkort al een update naar de nieuwste versie van Google's mobiele OS.

Sony Ericsson Xperia Pepper

Releasedatum onbekend

Het is nog onbekend wanneer Sony de MT27i zal onthullen, maar wij rekenen op een aankondiging op het Mobile World Congress. Dat vindt eind februari plaats in Barcelona. Informatie over de releasedatum en adviesprijs van de Xperia Pepper hopen we je rond die tijd ook te kunnen brengen. Nog even wachten dus!

Sony Ericsson Xperia Pepper

Bron: XperiaBlog

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden