Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Note 1 miljoen keer verkocht

Door ,

De Samsung Galaxy Note, tablet-telefoon van Samsung, is 1 miljoen keer verkocht. Dat wil zeggen, 1 miljoen keer naar leveranciers verscheept. Hoeveel er precies aan consumenten zijn geleverd is niet bekend. De Note moet nog uitkomen in de VS.

Eind november schreef Niels nog een review over de Galaxy Note. Toen betwijfelde hij of er een run zou komen op het toestel, door zijn afwijkende vorm. Nu, 1 miljoen exemplaren verder, kunnen we dus wel stellen dat die verwachting niet geheel juist was. De consument in Europa en Azië heeft de Note massaal omarmd en de Note heeft met zijn nieuwe formaat de potentie een trendsetter te worden. 

Nog niet in de VS

Tot op heden is de Samsung Galaxy Note niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Samsung-toestellen doen het altijd goed in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het is dus te verwachten dat de Note een grote impuls krijgt in de verkopen, zodra het toestel verkrijgbaar wordt in de VS. 'Bigger is better' is het motto van veel Amerikanen, de Note sluit daar natuurlijk mooi op aan. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden