Vergelijk 2.027.646 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 update voor LG Optimus Black, 2X, 3D, Sol en meer

Door ,

Een flink aantal smartphones van LG zullen in 2012 een update ontvangen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het kan echter nog wel even duren voordat je met die updates aan de slag gaat.

Er was behoorlijk wat onduidelijkheid over LG's plannen met Android 4.0. LG is in 2011 traag geweest met het bijwerken van zijn toestellen naar Android 2.3, en eerdere geruchten over LG Android 4.0-updates gaven weinig hoop. In een Facebook-post geeft het bedrijf vandaag eindelijk inzicht in welke smartphones een update krijgen, en wanneer.

Update in tweede en derde kwartaal 2012

De updates zullen worden verspreid over het tweede en derde kwartaal van 2012. De volgende toestellen krijgen Android 4.0 in het tweede kwartaal, dus ergens in april, mei of juni:

Dan zijn er ook nog LG-smartphones die Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen ontvangen in het derde kwartaal van 2012, oftewel in juli, augustus of september:

Zit jouw toestel hier niet tussen? Dan ontvang je helaas geen update naar Android 4.0. In de lijst staan overigens ook een flink aantal toestellen dat niet in Nederland, maar wel in Amerika verschenen is. Het is nog onbekend wanneer de updates precies verschijnen; naarmate de update nadert kunnen we je daar waarschijnlijk meer info over brengen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden