Vergelijk 3.707.336 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson LT28i met 13 megapixel camera opgedoken!

Door ,

Bij Bluetooth SIG in de VS werd een nieuw toestel van Sony Ericsson ontdekt. Het gaat om een Android smartphone met een indrukwekkende camera van 13 megapixels en een 4.55 inch display. In Europa gaat het toestel naar verwachting 'Xperia Aoba' heten.

Sony Ericsson Xperia AobaSony Ericsson gaat binnenkort met een toestel op de markt komen met een 4.55 inch touchscreen met 720p HD resolutie en 13 megapixel camera. Dat blijkt uit de registratie van een model dat onder de werktitel LT28at bij Bluetooth SIG in de VS opdook. Het gaat hier weliswaar om een Amerikaans toestel, maar de verwachting is dat het model met een kleine aanpassing ook naar Europa gaat komen. In de wandelgangen wordt al gesproken over de LT28i Xperia Aoba. Het document dat bij Bluetooth SIG te zien is laat al enkele interessante specs zien.

Uitgelekte specs Sony Ericsson LT28i (Xperia Aoba):

  • 4.55 inch HD720p Reality touchscreen
  • 13MP camera en HD 720p camera aan de voorzijde
  • LED flitser
  • Bluetooth 2.1
  • HSPA en WiFi
  • Microfoon met ruisonderdrukking en stereo opname
  • Android OS

Beste camera telefoon 2012?

Het is zeer aannemelijk dat dit toestel op Android 4.0 ICS gaat draaien. Wat daarnaast direct opvalt is natuurlijk de camera van 13 megapixels. Sony Ericsson heeft een goede reputatie voor wat betreft camera telefoons. Tijdens de EISA awards 2011 werd de Sony Ericsson Xperia Arc al uitgeroepen tot 'Beste Camera Telefoon' en ook golden in de jaren daarvoor toestellen als de Vivaz en Satio als goede smartphones op dit vlak. Als we de uitgelekte specs mogen geloven heeft de fabrikant niet de ambitie om met deze traditie te breken. Een foto van het toestel is er helaas nog niet en informatie over de releasedatum en prijs evenmin.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden