Vergelijk 3.073.398 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Update Android ICS voor Xperia Arc S, Neo V en Ray eind maart 2012, andere Xperia's iets later

Door , - 2 reacties

Sony Ericsson heeft haar planning bekendgemaakt voor de release van haar Android 4.0 ICS updates voor Xperia-toestellen. De updates komen iets later beschikbaar dan aanvankelijk werd gedacht.

Sony Ericsson 2012Eind november wist redacteur Thomas al te melden dat alle Xperia-toestellen een update zouden krijgen naar Android 4.0 rond maart. Destijds kwam het nieuws van de Facebook pagina van de marketing manager van Sony Ericsson Italië. Vanaf heden staat ook op de SE's Product Blog dat de betreffende toestellen een update gaan krijgen naar het nieuwe Android platform. De Arc S, Neo V en Ray zijn als eerste aan de beurt. Daarna volgt de rest van de Xperia-serie. 

Planning releases Android 4.0 updates Sony Ericsson 

Gefaseerde uitrol

Sony Ericsson Xperia update 2012 Android 4.0 ICS

De updates zullen over een periode van enkele weken gefaseerd worden uitgerold. Ook kan het tijdstip van ontvangst voor mensen met hetzelfde type toestel verschillen. De update wordt zowel over-the-air (OTA) aangeboden als via de PC companion. Wat je na het downloaden te wachten staat bekijk je in ons artikel over de features van Android 4.0.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden