Vergelijk 2.421.700 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Blueprints van de Sony Ericsson Xperia X2 gelekt!

Door ,

Er zijn inmiddels al foto's uitgelekt van de nieuwe Sony Xperia X2, maar nu is er iets interessants bijgekomen: De 'blueprints'. Veel nieuwe informatie levert het niet op, maar het aantal mysteries rondom het toestel groeit wel.

Blueprint Sony Ericsson Xperia X2Foto's van de Xperia X2 brachten we al begin juni, maar daar was alleen de voorkant te zien. Uit de 'blueprints' (technische tekeningen van het ontwerp) blijkt dat de nieuw Sony Ericsson zowel aan de boven- als aan de onderkant van een grill voorzien is. Zijn dit luidsprekers?

De grootste vraag wordt nog niet beantwoord. Want of het beeldscherm Blueprint Sony Ericsson Xperia X2OLED is, wordt niet duidelijk uit de afbeeldingen. De OLED- displays verbruiken namelijk minder stroom dan de traditionale LCD-schermen wat de levensduur van de accu ten goede komt.

De 8MP camera is zeker evenals de arch-slider. Deze arch-slider zagen we ook al de Xperia X1, zijn voorganger. Over de verkoopdatum is nog steeds niets bekendgemaakt.

Bron: Mobile.nu en GSMarena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden