Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Xcover nu te koop in Nederland

Door ,

Vanaf nu te koop in Nederland: de Samsung Galaxy Xcover. Deze smartphone die wel tegen een stootje kan wordt nu aangeboden door verschillende webwinkels.

Samsung Galaxy XcoverDe Samsung Galaxy Xcover is een ruige smartphone die wel tegen een stootje kan. Dit toestel heeft een IP-67 certificaat, wat betekent dat stof of water hem niet gauw zullen deren. De Galaxy Xcover kan een half uur in het water liggen zonder veel problemen, en ook modder of stof overleeft hij gewoon. Het is de opvolger van de Samsung B2710 Xcover 271, en is de eerste Xcover die voorzien is van verschillende smartphonefuncties.

Stevig mét Android

Waar andere toughphones vaak simpele mobieltjes zijn waar je hooguit mee kan bellen en SMSen, biedt de Galaxy Xcover een complete smartphone-ervaring. Deze smartphone loopt op Android 2.3 Gingerbread. Dat betekent een flink aantal meegeleverde nuttige apps voor onder andere mail en je agenda, maar ook toegang tot de Android Market. Daar kun je duizenden apps gratis en tegen betaling downloaden. Van WhatsApp tot Angry Birds, je Galaxy Xcover kan het aan. Ook in de wildernis.

Nu te koop

De Samsung Galaxy Xcover is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels. Je hebt al een losse Galaxy Xcover vanaf 230 euro. In combinatie met abonnement kun je dit toestel zelfs helemaal gratis krijgen. Check daarvoor ons overzicht van Galaxy Xcover aanbiedingen. Op zoek naar andere stevige mobieltjes, check dan de GSMinfo.nl tough phones keuzehulp.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden