Vergelijk 2.555.799 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's Sony Ericsson Xperia Arc HD gelekt

Door ,

Op 3 december meldden wij al dat er mogelijk een nieuwe Sony Ericsson Xperia Arc op komst was en al eerder lekten foto's van de nieuwe telefoon. Deze week lekten verschillende foto's van de Xperia Arc HD.

Op GSMarena zijn verschillende foto's van het nieuwe toestel te bewonderen. De Xperia Arc HD moet het nieuwe vlaggenschip van het merk worden. In september gingen er al geruchten over een nieuw toestel dat toen bekend werd onder de werktitel Sony Ericsson Nozomi. De nieuwe smartphone van Sony Ericsson zal gebruik gaan maken van het Android 2.3.5 besturingssysteem, maar zal in de loop van 2012 een update krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Specificaties Sony Ericsson Xperia Arc HD

De verwachting is dat de nieuwe Xperia Arc HD gepresenteerd zal worden op de CES die eind januari 2012 plaatsvindt in de VS. GSMarena kwam dankzij een anonieme bron in het bezit van verschillende foto's van de nieuwe telefoon. Daarnaast kregen zij ook meer informatie over de specificaties van het toestel. De Xperia Arc HD wordt namelijk de eerste Sony Ericsson met een dualcore Qualcomm-processor met een snelheid van 1.5GHz en een 720p HD-touchscreen. Daarnaast is het toestel vierkanter geworden en zijn de Android-knoppen doorzichtig. 

De telefoon krijgt een 4.3-inch touchscreen met een resolutie van 1280x720 pixels, en een 12-megapixelcamera die 1080p video's zal kunnen opnemen. De telefoon beschikt ook over een HDMI-poort om de video's op tv weer te geven. De Xperia Arc HD maakt gebruik van een micro-simkaart en heeft geen microSD-slot. Ook is het niet mogelijk om de batterij te vervangen, maar de telefoon zal wel in 16GB en 32GB variant uitkomen. Wij zijn erg benieuwd!

Sony Ericsson Arc HD

Sony Ericsson Arc HD

Sony Ericsson Arc HD

Sony Ericsson Arc HD

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden