Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Galaxy Nexus nu te koop in Nederland

Door ,

De Galaxy Nexus, het nieuwe Android-vlaggenschip, is vanaf vandaag te koop in Nederland. Het is de eerste smartphone met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Verschillende webwinkels bieden het toestel inmiddels aan.

De Galaxy Nexus is een samenwerking tussen Samsung en Google. De twee bedrijven hebben samengewerkt om de nieuwe ultieme Android-smartphone te creëren. Het loopt op een 'kale' versie van Android 4.0, en is de eerste smartphone die loopt op die nieuwe versie van Android. Aan alle kanten is duidelijk dat de Galaxy Nexus gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. De Galaxy Nexus is misschien wel de meest geavanceerde smartphone van het moment.

Eerste met Android 4.0

De Samsung Galaxy Nexus is de eerste smartphone met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Nieuw in 4.0 is onder andere de mogelijkheid om je telefoon met je gezicht te unlocken. Met het nieuwe Android Beam kun je gemakkelijk en snel via NFC bestanden (foto's, video's en zelfs apps) naar de telefoons van je vrienden versturen. Ook zijn menu's gebruiksvriendelijker gemaakt en hebben ze een nieuw design gekregen. Daarnaast kun je met je camera nu panoramafoto's maken, en je kunt je kiekjes al op je telefoon editten.

4,65 inch scherm & dual-core processor

Zowel aan de binnenkant als de buitenkant is de Galaxy Nexus een topper. De smartphone is slechts 8,8 millimeter dik en beschikt over een prachtig 4,65 inch HD AMOLED-touchscreen. Dat scherm heeft een erg hoge resolutie van 720x1080. Doordat de Galaxy Nexus loopt op een 1,2 GHZ dual-core processor en 1 GB aan RAM-geheugen zullen al je applicaties ook op die resolutie nog meer dan soepeltjes lopen.

Nu te koop

Had je een pre-order geplaatst voor de Galaxy Nexus? Dan heb je deze toptelefoon waarschijnlijk al een paar dagen. Vanaf vandaag is de Galaxy Nexus echter breed verkrijgbaar. Je hebt al een losse Galaxy Nexus vanaf 544 euro. Mocht je de Galaxy Nexus gratis willen krijgen in combinatie met een abonnement, dan is dat ook gewoon mogelijk. Check voor een overzicht van je opties bij onze Galaxy Nexus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden