Vergelijk 3.690.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor HTC Sensation, XE, XL en Evo 3D

Door ,

HTC heeft bekendgemaakt welke HTC-smartphones een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich kunnen verwachten. Tot de gelukkige toestellen behoren de HTC Sensation, Sensation XE, EVO 3D en de nieuwe Sensation XL.

Dit liet HTC weten via haar Facebook-pagina. Alle high-end smartphones sinds het verschijnen van de HTC Sensation krijgen een update. Voor de Nederlandse markt betekent dit dat, behalve de Sensation zelf, ook zijn twee opvolgers een update tegemoet kunnen zien. De HTC Sensation XE en de HTC Sensation XL dus. Daarnaast krijgen ook gebruikers van de HTC Evo 3D de beschikking over Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

HTC zal daarnaast ook een aantal Amerikaanse toestellen van de update voorzien. Dit zijn de smartphones die vanaf begin 2012 op de nieuwste versie van Android kunnen draaien (een sterretje staat voor: alleen verkrijgbaar in Amerika):

  • HTC Sensation
  • HTC Sensation XE
  • HTC Sensation XL
  • HTC Evo 3D
  • HTC Rezound *
  • HTC EVO Design 4G *
  • HTC Amaze 4G *

 

Ook andere HTC-smartphones?

Begin 2012 moet er een update voor deze toestellen te downloaden zijn. Of ook andere smartphones van HTC een update naar Android 4 zullen krijgen, is nog niet helemaal duidelijk. HTC kondigde de update vandaag aan voor 'the first wave of HTC Phones.' Dit duidt er op dat er ook een update komt voor andere toestellen, zoals de Desire S.

We houden je uiteraard op de hoogte van meer nieuws rondom de ICS-update en HTC. Als de update beschikbaar is, zullen we je het meteen laten weten,

Bron: Facebook

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden