Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's Sony Ericsson Nozomi LT26i duiken op

Door , - 1 reactie

Nieuwe foto's van de Sony Ericsson Nozomi zijn opgedoken. Het toestel moet begin 2012 het nieuwe vlaggenschip worden van Sony Ericsson.

De Sony Ericsson Nozomi LT26i dook eind augustus voor het eerst op, en is vernoemd naar een hogesnelheidslijn in Japan. De Nozomi zou namelijk over een dual-core processor van 1,5 GHz en 1GB aan geheugen beschikken. Daarmee zouden applicaties razendsnel moeten kunnen lopen. Nieuwe foto's van de Nozomi lekten dit weekend uit, en tonen een toestel met een scherm van zo'n 4,3 inch met een indrukwekkende resolutie van 720x1280 pixels.

Sony Ericsson Nozomi

Mét Android 4.0

Hoewel de Sony Ericsson Nozomi op bovenstaande foto's op Android 2.3.5 loopt, lijkt het waarschijnlijk dat de uiteindelijke versie van de LT26i op Android 4.0 Gingerbread loopt. De Nozomi is waarschijnlijk te koop vanaf begin 2012, en Sony Ericsson zal zijn nieuwe vlaggenschip ook van de nieuwste versie van Android willen voorzien.

Camera van 12 megapixel

Misschien wel het indrukwekkendste aan de Nozomi is de camera. Dat is namelijk een 12 megapixelcamera met Exmor R-sensor. Daarmee beschikt de Nozomi waarschijnlijk over één van de beste smartphonecamera's, zo niet dè beste. Daarnaast zit er 32GB opslagruimte ingebouwd in de Nozomi, meer dan genoeg ruimte om veel foto's, video's en muziek op kwijt te kunnen. De exacte releasedatum en prijs van de Sony Ericsson Nozomi zijn helaas nog onbekend, maar we houden je hop de hoogte!

[Bron: JustAMP]

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden