Vergelijk 3.492.032 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 800 vanaf 16 november te koop in Nederland

Door ,

Een tv-commercial van Nokia maakt duidelijk dat de Nokia Lumia 800 vanaf 16 november te koop is. Nederland behoort bij de eerste zes landen waar de Windows Phone wordt uitgebracht.

Nokia Lumia 800Nokia is in Engeland gestart met een reeks tv-commercials voor de nieuwe Nokia Lumia 800. Daarin communiceert de Finse fabrikant 16 november als releasedatum voor het toestel. Dat is opvallend snel, daar de Lumia 800 vorige week pas is aangekondigd. Aangezien Nederland tot de zes kernlanden behoort waar het toestel als eerste wordt uitgebracht, kunnen we 16 november ook als releasedatum voor Nederland hanteren.

Eigenschappen van de Nokia Lumia 800

De Nokia Lumia 800 is Nokia's eerste toestel met besturingssysteem Windows Phone. De verwachtingen voor het toestel zijn hoog en dat lijkt terecht. Het design is strak en onderscheidend en de bouwkwaliteit wordt ook geloofd. Ook de specificaties maken indruk:

  • Windows Phone 7.5 Mango (met Nederlandse taal)
  • 3.7 inch AMOLED-touchscreen met een resolutie van 480 bij 800 pixels
  • 1.4 GHz processor
  • 8 megapixel camera met HD-video
  • 16 GB opslaggeheugen

16 november in Nederland

Over een goede twee weken is de Nokia Lumia 800 dus in Nederland te koop. In ons abonnementenoverzicht vind je alvast de eerste aanbiedingen met de Lumia 800. Het is ook mogelijk dat het toestel niet precies op 16 november beschikbaar is in de Nederlandse winkels, maar bijvoorbeeld een dag later. 

Bron: Noknok

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden