Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eerste commercial van Samsung Galaxy Note

Door ,

De eerste commercial van de Samsung Galaxy Note, de nieuwe smartphone/tablet van Samsung, is opgedoken. Met een speciale rol voor de stylus.

'Feel free. It's Galaxy Note!'

De Samsung Galaxy Note is half smartphone, half tablet. Dat zorgt misschien voor verwarring, maar Samsung presenteert het toestel juist zo. De slogan in bovenstaande is niet voor niets: 'Phone? Tablet? Feel free. It's Galaxy Note!'

Dat de Note meer is dan een gewone smartphone, blijkt wel uit de indrukwekkende specs van het toestel. Het 'Super HD-AMOLED'-scherm is 5.3 inch groot met een extreem hoge resolutie van 800 bij 1200 pixels. De batterijcapaciteit van 2500 mAh steekt ver boven de gemiddelde smartphone uit en dankzij de 1.4 GHz dual-core processor is er genoeg power.

Stylus

Het opvallendste aspect is misschien wel de stylus, het pennetje waarmee je het touchscreen kan bedienen. Dat lijkt iets uit de begintijd van het touchscreen, maar met de Galaxy Note keert de stylus weer terug. De stylus staat in de eerste commercial dan ook volledig centraal. En de eerlijkheid gebiedt te zeggen: het ziet er fraai uit en de mogelijkheden lijken groot.

Bron: Sammyhub

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden