Vergelijk 3.694.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Nexus S krijgt Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Door ,

Google heeft bevestigd dat de Google Nexus S een update naar het nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich krijgt. De update komt wel pas enkele weken nadat de deze week aangekondigde Galaxy Nexus in de winkels ligt.

Een medewerker van Google heeft dit laten weten aan Engadget. Hij zegt dat Google druk bezig is om Android 4.0 Ice Cream Sandwich te releasen voor de Google Nexus S. Gisteren is de opvolger van dat toestel, de Samsung Galaxy Nexus aangekondigd, inclusief de nieuwste Android-versie.

Android ICS Ice Cream Sandwich

Na de release van Galaxy Nexus

Enkele weken nadat de Galaxy Nexus te koop is (in Nederland in december) verschijnt de ICS-update voor de Nexus S. In theorie kan elke smartphone die nu op Android 2.3 Gingerbread draait, geüpdated worden naar de nieuwe Android-variant. Of dat ook gebeurt, is afhankelijk van de fabrikanten zelf. Sony Ericsson heeft in elk geval al laten weten alle in 2011 uitgebrachte smartphones van een update naar Android 4.0 te voorzien.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de nieuwste versie van Google's besturingssysteem. Het is bedoeld voor zowel smartphones als tablets. De interface van de OS is ingrijpend veranderd - gebruiksvriendelijker gemaakt - en een aantal nieuwe features, zoals Face Unlock. In dit artikel over Android 4.0 Ice Cream Sandwich bespreekt collega Thomas alle ins en outs van de nieuwe Android.

Bron: Engadget

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden