Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Symbian Anna update voor Nokia C7, X7, E7, C6-01, N8 en E6

Door , - 1 reactie

Een flink aantal Symbian Anna-toestellen krijgt een update. Helaas nog niet naar Symbian Belle, maar de update fixt een aantal problemen en is dus toch vrij essentieel.

Symbian AnnaEigenlijk hadden we verwacht dat Nokia deze maand zijn Symbian-toestellen zou updaten naar Symbian Belle, maar die update is blijkbaar nog wat uitgesteld. In plaats daarvan brengt oktober ons een 'simpele' Symbian Anna-update voor de Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7, en de Nokia E6. De update is slechts 1 MB, en brengt Symbian naar versie 025.007.

Versie 025.007 biedt geen nieuwe functies, maar lost wel een aantal problemen op. Ook de stabiliteit van deze toestellen zouden zijn verbeterd met de update. Nieuwe functies zullen wél in Symbian Belle zitten, maar die update laat nog even op zich wachten. Wellicht dat we eind deze maand, op het Nokia World-event in Londen, meer horen over wanneer Belle beschikbaar is.

Over-the-air update

De update wordt over-the-air beschikbaar gesteld en geleidelijk uitgebracht voor alle bovengenoemde toestellen. Het kan dus even duren voordat jouw telefoon aan de beurt is; soms hangt het van de provider af wanneer een update beschikbaar is, en zul je dus nog even moeten wachten.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden