Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S III: 1.8 GHz dual-core CPU en 2 GB RAM?

Door ,

Er is een afbeelding opgedoken met daarop mogelijke specificaties van de Samsung Galaxy S III. De waarschijnlijke opvolger van de Galaxy S II zou over een 1.8 GHz dual-core processor beschikken en 2 GB aan RAM. Superkrachtig dus.

De komst van een Samsung Galaxy S III zal weinig verbazing opwekken. Zijn twee voorgangers, de Galaxy S en de Galaxy S II, waren megasuccessen, dus een vervolg daarop is logisch. De grootste verbetering zal je ook niet verbazen. Als we deze slide mogen geloven is de Galaxy S III nóg sneller en krachtiger.

Galaxy S III

Superkrachtig

De Galaxy S II is op dit moment het meest krachtige toestel op de markt. Dit komt ook naar voren in ons toptoestellenvergelijking van gisteren. De nieuwe Galaxy S III zou daar nog een aardig schepje bovenop doen. De dual-core processor zou over een kloksnelheid van 1.8 GHz beschikken - dat is zelfs een stuk meer dan smartphone/minitablet Galaxy Note.

Ook het werkgeheugen (RAM) is indrukwekkend: 2GB.  Dat is twee keer zoveel als zijn voorganger. Tezamen met de krachtige CPU betekent dit dat de Galaxy S III applicaties heel snel zal laden en bovendien met gemak meerdere applicaties naast elkaar kan draaien.

Het scherm zou 4.6 inch groot zijn, natuurlijk alles er op en er aan. Oftewel: Super AMOLED Plus HD. De 12 megapixel camera komt in de plaats van de 8 megapixel variant. De Galaxy S III is op deze manier in alle opzichten een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Wij zijn benieuwd wanneer we meer informatie over het toestel krijgen. Dan hoor je het uiteraard meteen!

Bron: Pocketnow

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden